top of page

Om oss

Vi er en ganske liten bedrift med dedikerte medarbeidere, hver med sin egen unike ekspertise. Sammen utgjør vi en sterk enhet som brenner for å levere skreddersydde løsninger av ypperste kvalitet til våre kunder.

Vårt kundeløfte er enkelt, men kraftfullt: Vi garanterer alltid å levere møbler av høy kvalitet, bygget med solid håndverk og skreddersydd etter våre kunders behov og ønsker. 


Enten det dreier seg om å designe og bygge et imponerende spisestuebord som blir familiens midtpunkt i årene som kommer, eller å realisere et stort prosjekt for et bedriftsmiljø som skal imponere både ansatte og kunder, er vi her for å gjøre drømmene dine til virkelighet.

Vi legger vekt på bærekraftighet i det vi gjør. Det betyr at det vi produserer ikke bare er for øyeblikket, men laget for fremtiden. Med et sterkt fokus på materialer av høy kvalitet og bærekraftige produksjonsmetoder, streber vi etter å levere møbler som ikke bare er vakre og funksjonelle, men som også står seg over tid. Dessuten produserer vi alt her på vår fabrikk på Sel. 

Vi ser frem til å samarbeide med deg og skape noe helt spesielt sammen!

bottom of page